Kvinde deler 'rødt flag'-voicemails, hun fik fra en date, der rejste hende op

Kvinde deler 'rødt flag'-voicemails, hun fik fra en date, der rejste hende op

En kvinde, hvis date fik hende til at vente i over en halv time delte en historie på TikTok om de opfølgende voicemails, som fyren efterlod hende efter hun nægtede at vente et minut længere på ham at dukke op.

Dallas radiovært Mason ( @masononthemic ) startede historien med at forklare, hvordan hun havde taget en lur før date, brusebad og gjort sit hår, før hun sad på en restaurant i 30 minutter alene.

Han ringede så til mig to timer senere for at fortælle mig, at hans far var på hospitalet, siger Mason i klippet . Så ringede han til mig efter det for at sige, at hans far faktisk ikke var på hospitalet, og at han løj.Mason sagde, at fyren derefter efterlod fem eller seks yderligere voicemails på hendes telefon, som hun spillede for TikTok.

Der er gået en time, og jeg har ikke rigtig hørt fra dig, kan datoen høres på Masons telefon, hvilket jeg ikke synes er særlig fedt. Jeg talte med mine venner, og de sagde, at jeg skulle have hørt noget fra dig nu.

har lige fulgt tik tok 2020
@masononthemic

AUDACITY. #datingstorytime #fyp #komedie #dallas #dallastiktok

♬ original lyd – Mason (Maseyfaceradio)

'Ikke fedt,' gentager Mason sarkastisk som svar. Hvad?!

Mason fortsætter med at poste 11 flere opfølgende videoer med klip af forskellige voicemails, som manden efterlod hende. Hver af dem har fået millioner af visninger, mens den første video har næsten 9 millioner.

Voicemails skifter mellem at blive gradvist mere vred og at undskylde. På et tidspunkt fik mandens påståede mor fat i Mason og efterladt sin egen telefonsvarer bad Mason om at komme over til familiemiddag, så hun kunne se, at moren havde opdraget en god dreng.

Mason, der med rette flippet ud af situationens eskalering, diskuterer også indgivelse af et tilholdsforbud i én TikTok . Kommentatorer blev alarmeret over voicemails.

Du undgik en kugle, nogen sagde . Gasbelysningen er stærk med den.

Pas på for ham, en anden advaret . Du tror måske, du bare kan ignorere ham, men han kan blive ved.

Jeg tror ikke, du kunne sætte flere røde flag i en voicemail, hvis du prøvede, en kommentator skrev .

Getgrassroots er nu tilgængelig på Apple News — følg os her !

højfrekvent lyd, som voksne ikke kan høre

Hvis du kunne lide denne historie, så læs mere om kritik af mellemstore modebevægelser.