Hvad er kaolin, og hvad gør det for din hud?

Hvad er kaolin, og hvad gør det for din hud?

Vores team er dedikeret til at finde og fortælle dig mere om de produkter og tilbud, vi elsker. Hvis du også elsker dem og beslutter dig for at købe via nedenstående links, kan vi modtage en kommission. Priser og tilgængelighed kan ændres.

Hvis du har fedtet hud og konstant er på udkig efter noget, der kan fjerne den overskydende olie, så skal du lære om kaolin.

Hvad er kaolin?

Kaolin renser og eksfolierer døde hudceller. Det er et naturligt forekommende blødt ler, der tilføjer rensemidler sugeevne og tekstur. Det fantastiske ved kaolin er, at det på grund af dets ekstraktionsegenskaber fungerer godt i rensemidler, serum og ansigtsmasker.Nyt afsnit af zoey 101

Brug af ingrediensen i din hudplejerutine vil hjælpe med at reducere olieproduktionen og skinne på huden, hvilket gør det til et vidunderligt valg for dem, der har fedtet eller akneudsat hud! Her er et par kaolin-infunderede skønhedsprodukter, du bør tilføje til din indkøbskurv.

Murad afklarende maske ,

Denne opklarende maske renser og beroliger acneudbrud med en naturlig, lerbaseret behandling.

kan denne video få 1 million dislikes?"
Køb nu

Versed Brightening Tightening Mask , ,99

Kredit: Versed

Denne opstrammende maske indeholder gurkemejeekstrakt, rød kaolinler og troldnød. Parret sammen får du denne antioxidantrige lermaske, der opstrammer porerne og udglatter huden.

Køb nu

ClearCalm Clarifying Clay Cleanser ,

Kredit: REN

hvilket college er pca fra zoey 101

Denne pletter-bekæmpende lerrens har en kaolinlerbase, der trækker urenheder og overskydende olie ud. Det skummer ikke, men du kan tilføje en smule vand for at hjælpe det med at skumme (hvis du er til lidt skum).

Køb nu

Hvis du kunne lide dette indlæg, så tjek ud Over 250 Nordstrom-kunder har øje på denne t-shirt til .