Denne vandflaske har en hemmelig kaffekop indeni for at gøre det nemt at spilde

Denne vandflaske har en hemmelig kaffekop indeni for at gøre det nemt at spilde

Hitch af Remaker Labs er her for at forenkle den miljøvenlige livsstil.

lav din egen shampoo hjemmeside

Den dobbelte vandflaske og kaffekop løser et problem, som de fleste mennesker, der forsøger at reducere engangsartikler, står over for: det er bare en masse ting at bære.

Ifølge Remaker Labs 300 milliarder engangs kaffekopper ender på lossepladser årligt. I mellemtiden bliver 100 millioner træer fældet til papirkopper hvert år.Så hvis du prøver at gå til spild, men tanken om at bære en flaske, kaffekop, frokostbeholdere, redskaber og muleposer lyder skræmmende, Hitch er måske noget for dig .

Vandflaske og kop er begge dele dobbeltvæggede, vakuumisolerede, lækagesikre, rustfri stålbeholdere. I starten ligner 18-ounce vandflasken som enhver anden, men en 12-ounce kop er gemt under bunden og trækkes nemt ud, når det er nødvendigt.

værktøj til isætning og fjernelse af kontaktlinser

Koppens lækagesikre låg opbevares i låget på flasken. Og hvis hydrering og koffeintilførsel er for besværligt, fungerer vandflaskens låg også som en sikker kopholder. Begge beholdere kan holde kolde drikke i 12 timer og varme i seks timer.

Remaker Labs sigter mod at gøre det nemmere at gå til spild og samtidig reducere brugen af ​​plastik i flasker og kaffekopsforing. Opbakning til projektet slutter den 4. juni. Hitch er dog allerede fuldt finansieret på Kickstarter med over 1 million dollars i løfter om et beskedent mål på .000.

Hvis du kunne lide denne historie, dækkede Getgrassroots også denne kop, der lader dig drikke korn uden at blive blød.