Dette iPhone-fototrick hjælper dig med at tage bedre lodrette billeder

Dette iPhone-fototrick hjælper dig med at tage bedre lodrette billeder

iPhone-kameraet er nået en lang, lang vej, siden telefonen først blev introduceret i 2007. Der er dog stadig nogle ting, det ikke kan gøre så godt - som for eksempel at tage lodrette billeder, der fanger træer, bygninger og andet høje genstande.

Heldigvis er der en nem måde at tage lodrette billeder, der ikke beskærer store genstande, og det involverer ikke at købe noget tilbehør eller andet udstyr. iPhone-billedet trick kræver bare lidt dygtighed og lidt beherskelse af panoramatilstanden.

I en nu viral TikTok, blogger @nikitabathia demonstreret hvordan man bruger panoramatilstand til at tage det perfekte lodrette billede.@nikitabathia

#iphonefotografiideer #fotografitips og tricks #iphonehacksontiktok #instagramfotografi

♬ Bad Boy – Yung Bae & bbno$ & Billy Marchiafava

iPhone-fototricket er enkelt: Alt du skal gøre er at vende din telefon, så den er vandret, sænke vinklen på din telefon, så du er parallel med motivet på billedet og bruge panorama-funktionen til at fange hele fotobaggrunden .

TikTokers blev overrasket over, hvor godt dette trick virker.

Um. Det er super hjælpsomt, én person sagde .

Deffo vil prøve dette meget gode tip, et andet tilføjet .

Spil skiftende, en tredje skrev .

Hvis du kunne lide denne historie, kunne du måske også lide at læse om denne hemmeligt Apple Watch-hack, som de fleste ikke kender til.