Disse cafékunder prøvede at dyppe sushi i deres kaffe - og internettet er ikke glad

Disse cafékunder prøvede at dyppe sushi i deres kaffe - og internettet er ikke glad

En gruppe drilske cafékunder har skabt oprør på internettet med deres idé om et mareridtsagtigt madpar.

Deres kombination: Sushi, men lav det til morgenmad. Billeder af konceptet, som blev taget på en fiskerestaurant i Malaysia, så ud til at vise spisende gæster, der dyppede rå laks i en kop varm, sort kaffe .

skotaske til vaskemaskine

Billederne var delt på Facebook af et malaysisk reklamebureau ved navn Kia Eat Play, ifølge Malay Mail . I dem kan en kunde på restaurant Top Catch Fisheries ses dyppe deres sashimi i kopi O , en type ekstremt stærk, singaporeansk kaffe, der normalt serveres med sukker.Facebook-opslaget gik hurtigt viralt og tjente mere end 6.700 delinger og tusindvis af kommentarer fra forvirrede brugere.

Hvad er dette? skrev en bruger .

Dette er noget ud af et mareridt, en anden tilføjet .

Heldigvis blev ideen hurtigt afsløret som mere en praktisk joke end en slags ny spisetrend, ifølge NextShark . Men det forhindrede ikke Facebook-brugere i at diskutere, om de faktisk ville prøve kombinationen.

Nu kan du få det bedste af fødselsverdener! en bruger jokede

Jeg ville prøve dette i dryp kaffe, en anden skrev .

Det forekom tydeligt for de fleste brugere, at ideen var mere en joke end noget andet, og Top Catch Fisheries var hurtige til at deltage i det sjove. Et par dage efter det oprindelige opslag tog spisestedet til Facebook med nogle råd.

Malaysere, du har overrasket os med din innovation, skrev restauranten . Vores anbefaling er at spise sashimien som den er eller med sojasovs og wasabi. Bevar roen og spis sashimi på normal vis.

Hvis du kunne lide denne historie, så tjek Getgrassrootss artikel om hvorfor chili Gushers er TikToks nye yndlings slikopskrift.