Teenager slår ud over forældrenes husstandsultimatum: 'Han har seks måneder til at flytte ud

Teenager slår ud over forældrenes husstandsultimatum: 'Han har seks måneder til at flytte ud'

En mor er forvirret over hendes søns beslutning om at droppe ud af gymnasiet og blive en influencer.

Hun gik på Reddit's Er jeg A****** forum for at dele hendes dilemma. Kvindens 17-årige søn krævede, at hun og hendes mand måtte give ham lov til at droppe ud af gymnasiet. Teenageren havde haft det svært i skolen, men blev indkvarteret med reducerede opgaver, terapi tre gange om ugen og hjælp fra sin mor.

Teenagerens mor fortalte ham, at han kunne droppe ud, forudsat at han flyttede ud og forsørge sig selv. Men da hun sagde dette, slog teenageren ud mod hende.Han fortalte os ved middagen, at han har brug for vores underskrifter for at droppe ud af skolen, hun skrev . Han fortalte os, at hvis vi ikke underskriver papirerne, så snart han fylder 18 i maj, vil han selv underskrive formularerne og droppe ud. Min mand spurgte, hvilke planer han havde, hvis han skulle droppe ud, såsom arbejde, levesituation og transport, og han sagde, at han ville blive her, så han ikke skulle bekymre sig om noget af det.

Vi fortalte ham begge, at hvis han droppede ud af skolen, ville han ikke bo her, at han ville have seks måneder, hvor han skulle finde et arbejde, et sted at bo og sin egen transport for at komme frem og tilbage fra arbejde , moren forklaret . Vi fortalte ham, at hvis han skal tage den voksne beslutning om at stoppe sin uddannelse, så skal han være i stand til at forsørge sig selv, for det ville vi ikke gøre. […] Vores søn kaldte os begge for 'dumme a**huller' og fortalte os 'vi forstår ikke, at han ikke vil arbejde som far .'

Reddit-brugere var enige med moderen om denne.

Din søn er på vej til at lære nogle meget hårde livslektioner, én bruger sagde .

Det er her, han vil lære sandheden om at være voksen. en anden kommenterede .

Din søn har brug for en god portion virkelighed, en anden person skrev .

Hvis du kunne lide denne artikel, så tjek ud Getgrassrootss rådspalte, Group Chat , og Klik her at stille dit eget spørgsmål.