Hold dig aktiv hele dagen med disse kontorvenlige øvelser

Hold dig aktiv hele dagen med disse kontorvenlige øvelser

Getgrassroots: Fitness er en række træningsvideoer, der er hostet af personlig træner, Jeremy Sry , hvor han demonstrerer trin-for-trin træning, der er nemme at lave derhjemme, i fitnesscentret og endda på farten.

hvorfor er håndvægte udsolgt

At arbejde med et 9-5 skrivebordsjob kan belaste din krop ved at fremme en stillesiddende livsstil og sundhedsmæssige komplikationer, hvis du ikke er fast besluttet på at sikre dig, at du bevæger dig nok i løbet af dagen.

Tag en fem minutters pause fra arbejdet i denne uge, og prøv disse nemme og effektive øvelser, du kan lave lige fra dit eget skrivebord!1. Gåknæhævninger (2 sæt af 20 reps)

Start i stående stilling, bring dit knæ op til hoftehøjde. Hvis du mærker stramhed i lænden, kan du tage fat i dit knæ og holde det.

anthony michael hall trisha paytas

2. Nedadgående hundetåbank (2 sæt af 10 reps)

Start i en plankeposition. Lav en push-up og gå direkte ind i Downward Dog. I denne position skal du føre din hånd til den modsatte fod. Hvis dine baglår føles stramme, kan du holde en lille bøjning i dine knæ.

3. Hamstring hofteløft (2 sæt af 10 reps)

Start i en hugget, sammenkrøbet stilling. Før fingerspidserne til tæerne, løft dine hofter. Med hver gentagelse bør du mærke dine baglår forlænges.

bænk, der bliver til et bord

Hvis du kunne lide denne artikel, kan du måske også nyde at læse om hvor man kan finde letanvendeligt fitnessudstyr til at mærke forbrændingen derhjemme .