Sportsklub giver amputerede fra Gaza en ny chance

Sportsklub giver amputerede fra Gaza en ny chance

Det palæstinensiske fodboldforbund tilbyder amputerede fra Gaza en chance for at spille fodbold (eller fodbold) igen.

Fodboldforbundet i samarbejde med Den Internationale Røde Kors Komité er træner spillerne der er 18 år og opefter. Generalsekretær for European Amputee Football Federation (EAFF) Simon Baker tjener som træner. Mange af spillerne mistede deres lemmer under igangværende militære konflikter i regionen .

Først var spillerne i Gaza bekymrede over, at alle så på dem som simpelthen handicappede, Baker fortalte Independent . Vi ønsker, at folk skal se sporten, der spilles, og spillerne først, ikke personens handicap.Baker, en tidligere bygningsarbejder, mistede sit ben i 2004 under et fald på jobbet. Amputationen førte til selvmordstanker, men efter otte operationer besluttede han sig for at blive fodboldspiller.

Træneren går ikke let med sine spillere. Fodboldspillerne har en stringent træningsplan, og det er ret tydeligt fra at se på en kamp.

opti hvid tandblegningsgel

Optagelser fra Newsflare viser mændene, hvoraf de fleste kun har et ben, der bruger krykker til at dyrke konkurrencesporten. Ikke én spiller kæmper for at passere, løbe eller blokere. Men at kunne spille en almindelig omgang fodbold har givet disse mænd et nyt liv.

Jeg troede aldrig, jeg ville spille fodbold professionelt, selv når jeg havde mine to ben, Alaa al-Aaydi, en far til fem, fortalte Independent . Jeg blev kontaktet af fodboldholdet og tænkte, at der ikke er nogen måde, man kan spille fodbold på krykker, jeg tog fejl. Aldrig i mit liv har jeg nogensinde drømt om, at jeg kunne være en international atlet - indtil nu.

Hvis du kunne lide denne historie, så tjek Getgrassrootss artikel om den 21-årige transkønnede model, der er taler ud om sin døvhed .