Køb denne smukke lædertote, mens den er 40 procent rabat hos Nordstrom

Køb denne smukke lædertote, mens den er 40 procent rabat hos Nordstrom

Vores team er dedikeret til at finde og fortælle dig mere om de produkter og tilbud, vi elsker. Hvis du også elsker dem og beslutter dig for at købe via nedenstående links, kan vi modtage en kommission. Priser og tilgængelighed kan ændres.

Sandt at sige, den udsalg efter juleferien er ofte bedre end de faktiske juletilbud . I dagene efter den 25. december kan du finde seriøse stjålne overalt, hvor du vender dig, selv i butikker som f.eks. Nordstrøm .

Har du brug for bevis? Denne fantastiske lædertot er i øjeblikket 40 procent rabat hos Nordstrom halvårligt salg .Butik: Beacon lædertote , 89,40 USD (Original. 149 USD)

Kredit: Nordstrom

Denne rummelige tote er lavet af saffianolæder og er en total show-stopper takket være dens opmærksomhedsfangende røde farve. Det er tilfældigvis også yderst praktisk. Der er en indvendig lynlåslomme, som du kan bruge til at opbevare vigtige ting som din telefon, kort eller nøgler.

Derudover er der en magnetisk tryklås til at binde toppen, hvilket er fantastisk, hvis du er en person, der bekymrer dig om, at dine ting vælter ud. Seriøst, det er en livredder, hvis du naturligt er en, der smider hele livet i håndtasken.

Der er kun få dage tilbage at udnytte Nordstroms halvårlige salg , så vent ikke. Dette er din chance for at spare op til 40 procent på dine yndlingsprodukter!

har dsw herresko

Hvis du kunne lide dette indlæg, så tjek ud denne øjencreme på Amazon, der er en hudlæge-favorit .