Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Eye-koncentratet er 80 procent rabat

Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Eye-koncentratet er 80 procent rabat

Vores team er dedikeret til at finde og fortælle dig mere om de produkter og tilbud, vi elsker. Hvis du også elsker dem og beslutter dig for at købe via nedenstående links, kan vi modtage en kommission. Priser og tilgængelighed kan ændres.

Ring til din mor, din søster, din bedste ven, din kæreste og dybest set alle sammen du ved, fordi Peter Thomas Roths elskede Un-Wrinkle Eye Concentrate er i øjeblikket 80 procent rabat med kode SUPEREYE ved kassen.

En favorit fra det pålidelige hudplejemærke, the koncentrere bruger seks kraftfulde anti-aging peptider og neuropeptider til at hjælpe med at reducere forekomsten af ​​dybe rynker og fine udtrykslinjer.Butik: Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Eye Concentrate , $40 (Original. $200)

Peter Thomas Roth frigør øjenkoncentrat

Kredit: Peter Thomas Roth

Hvis du undrer dig, arbejder peptider for at udglatte, reparere og fugte huden. De er strenge af aminosyrer, som udgør proteiner i vores krop, inklusive kollagen i huden. Når vi bliver ældre, især over 30 år, vi begynder at miste kollagen . Ved at introducere peptider i form af koncentrater, serum eller cremer kan det hjælpe med at signalere din hud til at booste sin kollagenproduktion.

Din krop ser disse peptider som 'signaler' om, at du skal heles, hvilket fortæller din krop at producere mere kollagen, hvor du har mest brug for det, Dr. Whitney Bowe , New York City-baseret hudlæge og forfatter, sagde i et blogindlæg for Dermstore . Hun sammenlignede det med, når kroppen selvheler sig efter en skade: Peptider er det, der hjælper din krop med at reparere sig selv.

Ikke alle peptider er dog ens. Neurotransmitter peptider , ligesom dem i Un-Wrinkle Eye koncentrat , kan hjælpe med at opstramme huden og potentielt udglatte udtrykslinjer ved at hæmme nervesignaler, der producerer muskelbevægelse. Nogle vil måske sige, at det er som aktuel Botox.

I en fire ugers forbrugereffektivitetsundersøgelse udført af Peter Thomas Roth på 32 kvinder i alderen 25 til 60 år, sagde 91 procent af de adspurgte, at Un-Wrinkle Eye koncentrat efterlod deres hud til at se blød og glat ud. Undersøgelsen rapporterede også, at 86 procent af kvinderne sagde, at produktet hjalp deres hud til at føles strammere, og 83 procent sagde, at det hjalp med at afsløre yngre, mere strålende hud.

Peter Thomas Roths Un-Wrinkle Eye-koncentrat er også øjenlæge-testet og godkendt, og vil ikke irritere følsomme øjne eller kontaktlinsebrugere, ifølge produktbeskrivelsen.

For at påføre skal du pumpe halvvejs for at dispensere lige nok produkt, og derefter klappe det rundt om og under øjenområdet. Mærket anbefaler at bruge det to gange dagligt i 28 dage for at se de første resultater, og derefter fortsætte med at bruge det for de bedste resultater.

Af Un-Wrinkle Eye Concentrate, en Dermstore anmelder sagde, jeg påførte dette serum religiøst to gange om dagen i mere end et halvt år, og jeg kan bestemt se forskellen. Jeg vil købe det tilbage for resten af ​​mit liv, selvom det er ret dyrt (helt det værd).

Normalt er den almindelige 0,5-ounce flaske $100, mens superstørrelsen, en 1-ounce flaske, er $200. Men i en begrænset periode, så længe lager haves, mærket sælger Super Size Un-Wrinkle Eye koncentrat for kun $40 - det er $160 i rabat.

Peter Thomas Roth lancerede sin virksomhed i 1993 ved at kombinere gamle ungarske hudplejefilosofier fra sin arv med teknologi fra det 21. århundrede for at skabe, hvad brandet beskriver som banebrydende formler med forbløffende resultater. Alle mærkets produkter sælges på dens webs ite , dog sælges mange også af Sephora , Derm butik og udvalgte stormagasiner.

Hvis du kunne lide at læse denne artikel, vil du måske også læse om Amazons bedste-s elling $11 retinol .