Mere end 1.000 Amazon-shoppere er begejstrede for denne elektriske te-kedel

Mere end 1.000 Amazon-shoppere er begejstrede for denne elektriske te-kedel

Denne artikel er bragt til dig af Willow & Everett og skabt af Getgrassrootss handelsteam. Hvis du beslutter dig for at købe produkter via nedenstående links, kan vi modtage en kommission. Priser og tilgængelighed kan ændres.

Glem mikroovnen. Te smager bare bedre, når det kogte vand kommer fra en kedel.

hvordan man genopliver tør mascara

Heldigvis behøver du ikke et komfur for at få dit vand til at koge. En elkedel kan koge vand på mindre end 60 sekunder, og en svanehals-stil kan sikre en mere kontrolleret hældning. Eksempel: Tjek Willow & Everett elektrisk kedel med svanehals , som mere end 1.000 Amazon-shoppere giver fem ud af fem stjerner.Den er lille, men mægtig, skrev en anmelder . Jeg læste, at svanehalsen var fantastisk til at hælde det varme vand over kaffe og te, og jeg var skeptisk. Men som en stor te-drikker fandt jeg virkelig ud af, at det hjælper med at få teen til at brygge.

Butik: Willow & Everett elektrisk kedel med svanehals , ,99

Kredit: Amazon

Det en-liters ledningsfri elkedel opvarmer hurtigt vand med et tryk på en kontakt. Du skal blot fylde den rustfri stålkeddel med vand, placere den på varmebunden og dreje kontakten. Et lys tændes, mens det koger, og elkedlen slukker automatisk, når den er færdig. Det koger nok vand til omkring to til tre kopper te eller pour-over kaffe.

Hvad angår design, har den et lufttæt spildfrit låg for at holde dine hænder sikre mod skoldet vand, plus et BPA-frit plasthåndtag til at holde på, mens du hælder. Der er ingen kemiske foringer eller plastik på indersiden, kun fødevaregodkendt stål. Så det kogte vand er sikkert og rent.

Kredit: Amazon

En anden Amazon-kunde kaldte det en fremragende minimalistisk elkedel .

Elsker det, for hvad det er: lille, elegant, enkel elkedel. Ingen justerbar termostat, ingen 'hold varm'-funktion - bare en tænd-knap, der automatisk slukker, når vandet koger, forklarede den samme kunde. Den har en særlig flot udformet spids på enden af ​​tuden; ingen dryp, stor kontrol over hvor vandet går.

lysol desinficerende spray aktiv ingrediens

Hvis du leder efter en te-kedel med flere klokker og fløjter, laver Willow & Everett en lignende svanehals elkedel med temperaturkontrol og forudindstillinger . For yderligere kan du vælge den nøjagtige temperatur på dit vand - og holde vandet varmt til din næste kop.

Butik: Svanehals elkedel med temperaturkontrol og forudindstillinger , ,99

Kredit: Amazon

Uanset hvilken te-kedel du vælger, opvarmer begge vandet hurtigt for en hurtig te (eller kaffe) tid.

Hvis du kunne lide denne historie, tjek disse latte-puddere for bedre tarmsundhed og glødende hud fra Golde .