Den nye fastlåste hobby er ... at lave egernmøbler?

Den nye fastlåste hobby er ... at lave egernmøbler?

En kvinde fra Florida har skabt en ny hobby i hætteglasset efter at have delt den måde, hun har været underholdt derhjemme.

Kvinden, Lucy Small delte ideen til Twitter den 31. marts, hvilket hurtigt affødte hundredvis af svar fra brugere, der besluttede at følge trop.

Smalls hjemmehobby? Forære møbler til egerne i hendes baghave.2 ugers isolation, og vi er herude og laver picnicborde til egern, fordi vi er sindssyge, Small skrev underteksten til hendes nu virale billede .

Det lillebitte picnicbord, som Small afslørede senere blev designet af en Pennsylvania-baseret håndværkssælger Rick Kalinowski , var et øjeblikkeligt hit online. Næsten med det samme begyndte andre Twitter-brugere at dele deres egne egernmøbler.

Jeg laver sååå en af ​​dem, skrev en bruger .

Jeg byggede en prototype, og når den er færdig, vil jeg offentliggøre planer, en anden delte .

Andre brugte lejligheden til at fortælle, at de havde fundet lignende hobbyer, mens de var hjemme.

Jeg er så glad for, at jeg ikke er den eneste særling, der på det seneste har brugt meget mere tid med mine egern, en bruger kommenterede .

Rick Kalinowski, der har designet Smalls picnicbord, fortalte Dodo at han skabte møblerne for at hjælpe egernene i hans gård, hvilket han altid havde haft et blødt punkt for.

Jeg tror virkelig, de elsker det, sagde Kalinowski.

Og for dem, der ønsker at følge trop, er Kalinowskis borde nu til salg på Etsy . Bordene kommer både samlet eller som en kasse med dele med instruktioner, så egernelskere kan sætte deres eget bord sammen. Du kan bestil bordene her .

Vores team er dedikeret til at finde og fortælle dig mere om de produkter og tilbud, vi elsker. Hvis du også elsker dem og beslutter dig for at købe via nedenstående links, kan vi modtage en kommission. Priser og tilgængelighed kan ændres.

Hvis du kunne lide denne historie om egernmøbler, så tjek ud Getgrassrootss artikel på katten, der afslørede et hjems hemmelige kunstværk.