De mest populære produkter hjemmefra, som vores læsere købte i det sidste år

De mest populære produkter hjemmefra, som vores læsere købte i det sidste år

Vores team er dedikeret til at finde og fortælle dig mere om de produkter og tilbud, vi elsker. Hvis du også elsker dem og beslutter dig for at købe via nedenstående links, kan vi modtage en kommission. Priser og tilgængelighed kan ændres.

Det er svært at tro, at det allerede er et år siden, at USA gik i lockdown. Da nyheden ramte COVID-19 i marts 2020, erklærede mange virksomheder, at ansatte ville arbejde hjemmefra på ubestemt tid, indtil det var sikkert at vende tilbage til kontoret.

Nu hvor det er et år siden, har et flertal af de samme virksomheder stadig fjernarbejdssituationer.Hvis du er en af ​​mange, der hurtigt skulle tilpasse dig en ny normal, der omfattede at arbejde hjemmefra, kan du måske huske det skriveborde var endda svære at få fat i på et tidspunkt på grund af produktionsstop og en stribe forsendelsesforsinkelser.

Blandt de mange karantænekøb arbejdere købte, hundredvis strømmede til kontormøbler og andre must-haves, der vil hjælpe med at gøre ethvert interimistisk kontor til et produktivt arbejdsområde i en overskuelig fremtid.

For at hjælpe vores læsere med at skabe et fuldt funktionelt kontorområde, fandt vi noget af det mest nyttige tilbehør, bl.a denne sædehynde har vi solgt mere end 2.000 gange , og denne overkommelige computerskærm der sælges i hundredvis.

Hvis du stadig er på jagt efter gadgets og produkter, der hjælper med at gøre dig mere produktiv derhjemme, er de mest populære nedenfor arbejde-f r om-home produkter Getgrassrootss læsere har købt i det sidste år.

1. En billig kontorstol det er faktisk behageligt

Kredit: Amazon

gaver til teknologikyndige fædre

Selv om denne kontorstol er en af ​​de billigste online til kun , det har vist sig at være behageligt til at sidde flere timer ad gangen. Med mere end 32.000 anmeldelser sværger shoppere til denne enkle stol for rigelig rygstøtte.

BestOffice Ergonomisk Kontorstol , ,98

Køb nu

2. Dette super nødvendigt sædehynde for at trøste dit haleben

Kredit: Amazon

Den enkle-men-supereffektive sædehynde har samlet mere end 42.000 femstjernede anmeldelser på Amazon. Lavet med ren memory-skum, kan du straks mærke forskellen, når du sætter dig ned - skummet reagerer på din kropsvarme og former sig efter din krops form. Til dem, der måske leder efter sædehynder til at hjælpe med haleben, haleben eller iskiassmerter , dette vil være din nye bedste ven.

Evig komfortsædepude , ,95

Køb nu

3. Mere ekstra lændestøtte at gå på din nye kontorstol

Kredit: Amazon

Og til at lave din kontorstol at meget mere behageligt, glem ikke at fuldføre det med denne lændestøttepude . Puden er 100 procent memory-skum, og dens ergonomiske design gør den til en behagelig mulighed for at hjælpe med at reducere smertepunkter i din øvre og nedre ryg. Det er ideelt tilbehør til lange timers stillesiddende arbejde.

Evig komfort lændestøttepude, 29,95 USD

Køb nu

4. En faktisk computerskærm så du holder op med at bøje dig over din bærbare computer

Kredit: Amazon

Sig hej til en egentlig desktop-opsætning og farvel til at bøje sig over din bærbare computer på din sofa. Markeret som et Amazon's Choice-produkt og kendt som en af ​​de bedste computerskærme, der er tilgængelige på Amazon, HPs 23,8-tommer LED-computerskærm er en no-brainer for at øge den daglige produktivitet.

HP 23,8-tommer skærm med indbyggede højttalere , 9,52

Køb nu

5. Eller en bærbar stativ hvis du stadig #workingfrombed

Kredit: Wayfair

Men hvis du gør elsker komforten ved at arbejde fra din seng eller din sofa, der er en nem løsning for dig. Denne 50 $ bambus bærbar bakke er både foldbar og bærbar, hvilket gør den nem at transportere fra rum til rum, hvis det er nødvendigt.

Garbani bærbar bakke , ,99

Køb nu

6. Støjreducerende hovedtelefoner at overdøve din partners møde i det næste rum

Kredit: Amazon

For at komme i zonen kan et par støjreducerende hovedtelefoner af høj kvalitet hjælpe med at gøre tricket. Mere end 18.000 shoppere elsker dette Bose-par på grund af deres smarte look og episke lydkvalitet. En shopper siger endda verdens støjrod opløses øjeblikkeligt når du bruger dem.

hvordan du finder din tvilling

Bose støjreducerende hovedtelefoner , 9 (Original. 9)

Køb nu

7. A desktop desinfektionsmiddel at rense din bakteriebefængte telefon

Kredit: PhoneSoap

Mens håndsprit og andre teknologiske UV-desinfektionsmidler hurtigt gik ud af lager i foråret 2020, hvis du fik fingrene i en PhoneSoap sa n itizer , du ved, at det var nøglen til at holde din telefon bakteriefri. På bare 10 minutter siges det at dræbe 99,9 procent af de skadelige bakterier.

PhoneSoap Smartphone UV Sanitizer , 9,95

Køb nu

8. Dette smart arrangør i akryl for at samle alle de forskellige ting på dit skrivebord

Kredit: Anthropologie

Hvis du for nylig har fundet dig selv at organisere hver en tomme af dit hjem, så glem ikke dit skrivebord. Det her desktop akryl organizer var et populært valg blandt vores shoppere, da det kommer med fire forskellige indsatser, der kan udskiftes og stables.

Akryl Bloc Collection Desk Opbevaring , 6

Køb nu

9. A multifunktionel power cube til magten alle af dine enheder

Kredit: Amazon

Rodede ledninger på dit skrivebord er ikke længere! Tak til denne lille power cube med tre stikkontakter og tre USB-porte, kan du strømforsyne og oplade flere enheder ad gangen uden at ledningerne filtres sammen.

Anker Power Strip med USB og 5-fods forlængerledning , ,99

Køb nu

10. Blå lysblokerende briller for at minimere øjenbelastning

Kredit: Amazon

For at give dine øjne en pause, mens du stirrer på en skærm i timevis, disse briller - nu med mere end 13.000 anmeldelser - er en topsælger. De blokerer blåt og UV-lys, forhindrer sløret syn og hjælper med at reducere hovedpine.

SOJOS Cat Eye blå lysblokerende briller , ,99

Køb nu

Hvis du kunne lide denne historie, så læs om hvordan en redaktør testede dette stående smarte skrivebord .