Mors nysgerrige æbleindlæg taler meget om mobning

Mors nysgerrige æbleindlæg taler meget om mobning

En britisk mors nysgerrige Facebook-opslag om æbler er gået viralt (igen) for sin kraftfulde lektion om mobning.

Den 16. februar, Rosie Dutton, stifter af bloggen og Facebook-siden Mor i nuet , har gendelt en historie hvor hun brugte to æbler til at lære børn, hvordan ord kan gøre ondt.

For fire år siden sagde moderen, at hun gentagne gange havde tabt et af æblerne på gulvet, før hendes undervisning begyndte. Hun præsenterede derefter børnene for æblerne, og klassen diskuterede, hvordan de to frugter så ens ud.Jeg tog det æble, jeg havde tabt på gulvet, og begyndte at fortælle børnene, hvordan jeg ikke kunne lide dette æble, at jeg syntes, det var ulækkert, det var en frygtelig farve, og stilken var bare for kort, huskede Dutton. Jeg fortalte dem, at fordi jeg ikke kunne lide det, ville jeg heller ikke have, at de kunne lide det, så de skulle også kalde det navne.

Moderen sagde, at børnene først var forvirrede, men fulgte hendes spor.

Vi trak virkelig dette stakkels æble fra hinanden, skrev hun. Jeg begyndte faktisk at have ondt af den lille fyr.

Dutton gik så rundt om det andet æble og bad klassen om i stedet at sige venlige ord til det.

byggeklodser af plast til boligbyggeri

Jeg holdt så begge æbler op, og igen talte vi om ligheder og forskelle, der var ingen forandring, begge æbler så stadig ens ud, fortsatte hun i sit indlæg. Så skar jeg æblerne op. Æblet, vi havde været søde over for, var klart, friskt og saftigt indeni. Æblet, vi havde sagt uvenlige ord til, var forslået og helt grødet indeni.

I det øjeblik sagde Dutton, at hendes børn så ud til at have fået en pludselig åbenbaring.

Jeg tror, ​​der var et pære-øjeblik for børnene med det samme, skrev hun. De forstod det virkelig, hvad vi så inde i det æble, blå mærker, grøden og de knuste stumper er, hvad der sker inden i hver enkelt af os, når nogen mishandler os med deres ord eller handlinger.

Dutton sagde, at formålet med lektionen var at lære børn, at det ikke er ok at sige uvenlige ting til hinanden og diskutere, hvordan det får andre til at føle.

mest kunne lide tik tok video

Vi kan lære vores børn at stå op for hinanden og stoppe enhver form for mobning, ligesom en lille pige gjorde i dag, da hun nægtede at sige uvenlige ord til æblet, skrev hun. Der sker flere og flere skader indeni, hvis ingen gør noget for at stoppe mobningen. Lad os skabe en generation af venlige, omsorgsfulde børn.

Ikke overraskende gik Duttons gendelte opslag viralt igen og modtog mere end 500 delinger og en række støttende kommentarer.

Jeg bruger dette i begyndelsen af ​​året med min år 1 klasse, skrev en person. Det er sådan et stærkt budskab!

Hvis bare vi alle ville handle på denne måde! en anden spøgte.

I et interview med Godmorgen Amerika , afslørede Dutton, at hun var ekstremt passioneret omkring børns mentale sundhed.

Jeg vidste fra min egen barndom, at ord kan gøre ondt, men at vi ikke ofte viser smerten udenpå, sagde hun. Vi kan gå i årevis eller hele vores liv og skjule det. Denne visuelle demonstration ved hjælp af æblerne får altid folk til at tænke.

Mere at læse:

Kendall Jenner havde en hvid kedeldragt på, og nu vil vi have en hvid kedeldragt

Disse slanke, lavprofilerede pilleæsker organiserer din medicin med stil

Amazon-shoppere siger, at dette er minikøleskabet, der styrer dem alle

Lyt til det seneste afsnit af vores popkulturpodcast, We Should Talk: