Mand sætter gang i massiv debat efter at have nægtet at 'dele' sin arv på 6 millioner dollars: 'Det er ikke dit problem

Mand sætter gang i massiv debat efter at have nægtet at 'dele' sin arv på 6 millioner dollars: 'Det er ikke dit problem'

En 20-årig mand troede, at han var enebarn, indtil han fandt ud af, at han havde en hemmelighed storesøster .

Han forklarede dilemmaet på Reddit's Er jeg A****** forum. Hans mor havde en datter og overgav hende til adoption, mens han gik på college. Årtier senere, da hans søster Lucy blev en del af hans liv, tog han sig ikke af det. Han følte sig dog ikke særlig tæt på sin søskende. Men det virkelige problem opstod, da hans mor krævede, at han gav halvdelen af ​​sin arv på 6 millioner dollars til Lucy.

For lidt over et år siden opdagede jeg, at jeg har en søster, Lucy, han forklaret . Historien fortæller, at min mor fik et barn med sin første kæreste, mens hun gik på college, og de kunne ikke forsørge hende, så hun valgte adoption ved fødslen. Min far var klar over dette, men det fik jeg aldrig at vide. For omkring et år siden tog hun kontakt til vores mor. De har fået det ret godt, holder kontakten og går på den ulige frokost. Det er lidt mærkeligt, fordi jeg ved, at vi er tæt beslægtede, men hun føler sig ikke som familie, hvis det giver mening. Mine bedsteforældre på min mors side døde begge for et par år siden. Min mor var deres eneste barn, og jeg deres ’eneste’ barnebarn, og de overlod hele deres ejendom til mig. Summen af ​​penge var meget større, end jeg havde forventet, i alt omkring 6 millioner dollars.Så bad hans mor ham om at dele arven med Lucy ud af det blå.

For et par uger siden satte min mor mig ned og bad mig dele pengene med Lucy, han sagde . Jeg ved, at vi er beslægtet af blod, men jeg føler ikke ligefrem den type forbindelse til hende, der ville fortjene at give hende en så stor sum penge, eller nogen penge overhovedet, for den sags skyld. Så det forklarede jeg min mor, og hun var ikke ligefrem tilfreds med mit svar. Hun mener, at jeg er ekstremt egoistisk, og at Lucy også kunne have stor gavn af disse penge, da hun stadig er universitetsstuderende og i gæld. Mine bedsteforældre var klar over Lucys eksistens (selvom de aldrig mødte hende), og de valgte alligevel at overlade alt til mig.

Reddit-brugere mente ikke, at han skyldte Lucy noget, selvom hun var hans fødselssøster.

Din søster kunne have gavn af de penge, men du har ret, det er ikke dit problem, én person sagde .

Føl dig ikke skyldig i det, en bruger skrev .

Dine bedsteforældre vidste, at din mor havde givet et barn til adoption, da de lavede deres testamente. De traf et informeret valg, et andet sagde .

Getgrassroots er nu tilgængelig på Apple News — følg os her !

Hvis du kunne lide denne historie, så tjek ud denne mor, der udløste familiedrama for at forære sin mands fars dags gave!