Forøg din gennemsnitlige bacon-, æg- og ostesandwich med avocado

Forøg din gennemsnitlige bacon-, æg- og ostesandwich med avocado

Vores team er dedikeret til at finde og fortælle dig mere om de produkter og tilbud, vi elsker. Hvis du også elsker dem og beslutter dig for at købe via nedenstående links, kan vi modtage en kommission. Priser og tilgængelighed kan ændres.

hacks for at holde bukserne oppe

Morgenmad er dagens vigtigste måltid - og denne solide basisvare er super nem at lave. I dette afsnit af Cooking Class, Caitlin Sakdalan af Vær fed Vær glad viser, hvordan man laver en læskende bacon-, æg- og ostesandwich med avocado.

For at sætte gang i tingene knækker hun et par æg i en røreskål med et stænk fløde og piskes derefter det hele sammen.Vi skal også krydre vores æg med salt og peber, men det skal vi senere, når æggene næsten er færdige, forklarer Sakdalan. For hvis du krydrer den med salt nu, vil den optage for meget fugt fra dine æg, og den bliver mindre luftig og let.

Sakdalan anbefaler at bruge en god nonstick-pande til at koge æg, og vælge en nonstick-stegepande af stenjord Ozeri .

tumbler, der holder drikkevarer kolde

Kredit: Getgrassroots

Kokken tilsætter et skvæt smør i gryden ved lav varme og hælder derefter æggene i. Hun siger, at nøglen til at lave luftige, silkebløde æg går lavt og langsomt. Hold blusset lavt og rør langsomt i æggene for at sikre, at de ikke bliver overkogte.

er luke fra moderne familie homoseksuel

Når det kommer til den perfekte sprøde bacon, anbefaler Sakdalan bagning baconen i stedet for at stege den. Sæt den i ovnen ved 400 grader Fahrenheit i omkring 12 til 20 minutter, afhængigt af din sprøde præference. Sakdalan tilbereder sin bacon på USA bradepande og ovnfast nonstick kølestativ .

Endelig er det tid til at samle sandwichen. Sakdalan lægger skiver af peberjack og cheddarost på en briochebolle og topper den med røræg, bacon og avocado. For lidt af et kick tilføjer hun en sjat varm sauce. Nu er det en god måde at starte dagen på!

Hvis du kunne lide denne historie, så tjek hvor du kan købe mere kaffe online.