HelloFresh er min foretrukne måltidsabonnementsboks — her er hvorfor

HelloFresh er min foretrukne måltidsabonnementsboks — her er hvorfor

Vores team er dedikeret til at finde og fortælle dig mere om de produkter og tilbud, vi elsker. Hvis du også elsker dem og beslutter dig for at købe via nedenstående links, kan vi modtage en kommission. Priser og tilgængelighed kan ændres.

Når jeg bor i New York City, må jeg indrømme, at en af ​​mine mest frygtede aktiviteter er indkøb af dagligvarer. Ikke kun er priserne uhyrlige, men super overfyldte butikker antænder en angst i mig i modsætning til alle andre, jeg nogensinde har oplevet (det er ikke som at shoppe afslappet i et stort, tomt Target, tro mig).

Så da jeg flyttede til byen for næsten fem år siden, indså jeg hurtigt, at jeg var nødt til at tilpasse mig og finde et alternativ til hektisk dagligvareindkøb, og det var da jeg besluttede mig for at prøve måltidsabonnement boks HelloFresh .Ligesom mange andre af måltidsabonnementtjenester der nu tilbydes (jeg har faktisk testet 11 forskellige, inklusive Frisk , Hjemmekokken , Sakara , Blåt Forklæde , Solkurv og mere), vælger du, hvilke HelloFresh-måltider du ønsker hver uge. Men kvalitet af de ingredienser og opskrifter, som HelloFresh tilbyder er langt det bedste, jeg har oplevet - sandsynligvis fordi ingredienserne alle er lokalt fremskaffede, og hver kok-skabte opskrift er testet 200 gange, før de er tilgængelige for dig.

Kredit: HelloFresh

Ikke kun gør du har omkring 20 forskellige måltidsmuligheder at vælge imellem hver uge kan du nu tilføje sider (som velsmagende hvidløgsbrød), ekstra protein (som kyllingebryst, hakket oksekød eller svinemørbrad) og endda desserter til din ugentlige levering til en ret overkommelig pris - tilføjelserne varierer fra $2,99 til $4,99 hver.

Til at starte med kan du personliggøre planen ved at vælge, om du vil have kun grøntsager, en kombination af kød og grøntsager eller den familievenlige mulighed. Du kan endda vælge, hvor mange personer du vil lave mad til (to eller fire), og hvor mange opskrifter du vil modtage hver uge (to, tre eller fire). Det mest grundlæggende HelloFresh-plan (et par to-personers måltider om ugen) starter ved $47,95.

Butik: HelloFresh abonnement , startende ved $47,95/uge

Kredit: HelloFresh

Det næste trin er at vælge en leveringsdato - og ja, de leverer endda om søndagen, hvilket er super nyttigt til forberedelse af måltider. Plus, den tilsvarende HelloFresh smartphone-app gør det super nemt at foretage dine valg hver uge.

Jeg spiser primært vegetarisk, så det er vigtigt for mig at have nok muligheder hver uge. Der er langt flere vegetariske muligheder end bare pastaretter - inklusive middage som kornkraftskåle og veggie-fladbrød.

Den eneste ulempe, jeg har oplevet med HelloFresh, er, at der ikke er nogen pausemulighed. Du skal gå ind på din konto og manuelt vælge at springe en uge over. Jeg har ved flere lejligheder glemt at springe over, hvilket nogle gange er en velsignelse i forklædning for mit spisekammer, men ikke min bankkonto.

Selvom jeg ikke kan sige, at jeg altid har nydt at lave mad, nyder jeg nu oprigtigt at hakke grøntsager og se en opskrift komme til live efter at have prøvet HelloFresh.

Hvis du kunne lide denne historie, kunne du godt tænke dig at læse om denne madabonnementstjeneste, der sender klar-til-spiseklare måltider uden besvær .