Far får modreaktioner over 'skuffende' beslutning på datterens fødselsdag: 'Hun vil huske dette for altid

Far får modreaktioner over 'skuffende' beslutning på datterens fødselsdag: 'Hun vil huske dette for altid'

En far bliver kaldt ud på de sociale medier - og af sin kone - for ikke at gøre nok på sin datters fødselsdag.

Faren tog til Reddit's Er jeg A****** forum for validering, men han modtog den ikke. Problemet opstod, da hans kone var væk til sin datters fødselsdag. Han fik til opgave at håndtere festlighederne, men hans 15-årige datter insisterede på, at hun ikke ville have noget. Så han gjorde ingenting.

Min datter (Thea) fyldte 15 i lørdags og på grund af pandemien kunne vi ikke rigtig fejre det, han skrev . Jeg spurgte hende nogle dage før, om der var noget særligt hun ville lave, og hun sagde nej. På dagen for hendes fødselsdag spurgte jeg hende, om hun ville have mig til at bestille kage, og det nægtede hun også. Hun er indadvendt og kan ikke lide at lave et stort nummer ud af ting, så jeg lader det være. Hun brugte det meste af sin dag på at tale med sine venner på vagt, og jeg lavede en dejlig middag til hende og min søn.Normalt arrangerer hans kone en fødselsdag for deres datter med kager, middag og gaver, men hun boede hos sin mor på grund af helbredsproblemer.

Dagen efter spurgte hun mig, hvad jeg lavede til Theas fødselsdag, og da jeg fortalte hende, at min datter ikke ville have en fest, sprængte hun i luften over mig, han sagde . Ifølge hende er min datter 'for genert' til at bede om ting og kan ikke lide at bede folk om at lave ballade om hendes fødselsdag. Hun var meget vred over, at jeg ikke engang købte kage, selvom jeg gentagne gange fortalte hende, at Thea sagde, at hun ikke ville have kage. Ifølge hende er det ting, der skal gøres uden at spørge. Jeg vil gerne nævne, at min kone kæler meget for mine børn. Jeg troede, det var slutningen på samtalen.

Senere på dagen afleverede hans svoger (BIL) en kage og gaver.

Han sagde sjovt til mig, 'hvilken slags far køber ikke kage til sit barns fødselsdag?' Jeg fortalte ham det samme igen, og han sagde, at det var forfærdeligt nok at have din fødselsdag under pandemien, og at jeg bare skulle have købt noget kage. , forklarede faderen . Jeg er enig, men hun sagde, at hun ikke ville have det! Det har irriteret mig meget. Jeg hader, hvordan både min kone og BIL bliver ved med at antyde, at jeg ikke ved, hvad mit eget pokkers barn vil have.

Reddit-brugere følte, at faderen undgik sit ansvar her.

Som et genert barn ville hun nok ikke irritere dig. Det er trist, at du ikke gik af vejen til hendes fødselsdag eller gjorde noget for hende, hvor er det skuffende for din datter, en bruger kommenterede .

Du må hellere tænke på, hvordan du gør det op med hende, for hun vil huske dette for evigt. Skaden er sket, men du kan stadig vise hende, at folk i det mindste kan prøve at rette deres dumme f***-fejl, sagde en anden.

Min far gjorde det her mod mig - jeg nægtede også, ikke fordi jeg ikke ville have en kage, men fordi han fik mig til at føle mig som en byrde, nogen skrev .

Hvis du kunne lide denne historie, så tjek Getgrassrootss artikel om teenageren, der spøgte hendes mor med et omfattende, flerårigt stunt.