CVS har hundredvis af gaver, du helt sikkert vil glæde dig over, så drag fordel af forhandlerens 20 % rabattilbud

CVS har hundredvis af gaver, du helt sikkert vil glæde dig over, så drag fordel af forhandlerens 20 % rabattilbud

Denne artikel er bragt til dig af CVS og skabt af GetGrassRoots's handelsteam. Hvis du beslutter dig for at købe produkter via nedenstående links, kan vi modtage en kommission. Priser og tilgængelighed kan ændres.

Hvis du kun handler CVS til husholdningsartikler og din hverdag skønhed produkter, går du glip af. Forhandleren har et seriøst godt udvalg af produkter hele året, men deres gavevalg er virkelig i top. Jeg taler massagepistoler , bedstsælgende hårværktøj , top-of-the-line elektriske tandbørster og mere.

Hvis du ønsker at få et forspring på din julegaveindkøb, kan du helt sikkert tage til din lokale CVS og gennemse gangene. Men der er en anden praktisk måde at shoppe på: CVS' gratis Køb online afhentning i butik mulighed. Lige nu får du 20 % rabat på CVS Pickup-ordrer, når du bruger koden PICKUP20 ved kassen.Der er stadig uger tilbage, før de fleste udvekslinger af julegavegaver finder sted, men du bør virkelig ikke vente med at starte din ferieindkøb. Livet vil uundgåeligt blive mere hektisk, når vi nærmer os julen, så det er bedst at begynde at tjekke folk ud af din gaveliste nu. CVS har hundredvis af sikre gaver, så drag fordel af forhandlerens 20% rabat del .

Revlon One-Step Volumizer PLUS 2.0 hårtørrer og varmluftsbørste , ,99

Kredit: CVS
Køb nu

Hvis du leder efter nogen, der ønsker at spare penge på ugentlige udblæsninger, så forkæl dem med dette populære Revlon One-Step Volumizer PLUS 2.0 hårtørrer og varmluftsbørste som kunder rundt omkring på internettet elsker.

Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 genopladelig elektrisk tandbørste , 9,99

Kredit: CVS
Køb nu

Vi kender alle en, der elsker tandlægen og aldrig går i seng uden at børste og bruge tandtråd. Overrask dem denne feriesæson med det smarte og effektive Philips Sonicare ProtectiveClean 6100 genopladelig elektrisk tandbørste .

Calming Heat Massaging vægtet varmepude fra Sharper Image , ,99

Kredit: CVS
Køb nu

Hjælp en ven eller slægtning med at sige farvel til rygsmerter med dette Beroligende varmemasserende vægtet varmepude . For pokker, du vil måske også have fat i en til dig selv.

King C. Gillette Trådløs skægtrimmer til mænd barbersæt , ,49

Kredit: CVS
Køb nu

Perfekt til en fyr, der er svær at shoppe for, dette King C. Gillette Trådløs skægtrimmer til mænd barbersæt er en fantastisk strømpefylder.

Skarpere billede Powerboost Move bærbar percussion massager , ,99

gode romantiske komedier for teenagere
Kredit: CVS
Køb nu

Løbere, løftere og motionsentusioner vil sætte pris på dette Skarpere billede Powerboost Move bærbar percussion massager . Det føles fantastisk på ømme muskler.

Køb flere julegaver hos CVS.

Hvis du kunne lide denne historie, så tjek ud hvordan man køber Chanel håndtasker på Amazon .

Mere fra GetGrassRoots:

Du rydder op med disse utrolige tilbud hos Walmart, inklusive i rabat på en Bissell våd/tør støvsuger

Denne kuffert kaldes 'Carry-On Closet', og den vil holde dit tøj super organiseret

TikTok fandt en dupe for Lululemon's Everywhere Belt Bag: 'Du kan ikke fortælle mig, at dette ikke ser præcis det samme ud'

Satechis Black Friday-udsalg er her! Få 25 % rabat på disse 8 bedst sælgende trådløse opladningsenheder

Lyt til det seneste afsnit af vores popkulturpodcast, We Should Talk: