Universitetsstuderende dekorerer donerede krykker for at afstigmatisere dem

Universitetsstuderende dekorerer donerede krykker for at afstigmatisere dem

Universitetsstuderende Natali Avshalomov gør god brug af sin nedetid.

Avshalomov startede Walking on Sunshine Project , et forsøg på at dekorere og donere krykker til velgørende organisationer. Avshalomov påbegyndte projektet under pandemien som en måde at fortsætte frivilligt arbejde på, mens han forpligtede sig af restriktioner på social afstand.

Smiley ansigter , farverige maling sprøjter og lyserøde blomster er blot nogle få af de måder, hun har tilføjet flair og personlighed til krykker. Ved at give krykkerne en makeover håber hun, at de vil blive en kilde til stolthed for dem, der bruger dem.Tænk på det mere som et tilbehør i modsætning til en byrde. Derfor vil jeg gøre dem tilpassede, specielle og unikke, Avshalomov fortalte Spectrum News .

Eleven ønsker også at opmuntre andre til også at begynde at tage frivilligt arbejde i egen hånd.

Du behøver ikke at tage udgangspunkt i en hel organisation eller være kunstnerisk. Du skal have drivkraften til at gøre noget og bare gøre det, Avshalomov fortalte Spectrum News .

Hendes første parti krykker blev doneret til Children of War Foundation , en organisation, der giver ressourcer til børn, der er ramt af fattigdom og krig.

Så disse børn ville ellers, hvis det ikke var for den medicinske donation, ikke få de krykker, de ville have brug for, hun sagde . Det hjælper et barn med at få deres mobilitet og forbedre deres barndom med dette projekt, så jeg tror, ​​det har meget betydning for det.

Projektet har også personlig betydning for hende. Avshalomov planlægger at gå i ortopædi eller fodterapi, når hun er færdiguddannet. Hun havde altid forestillet sig, at hun ville forbløffe sine fremtidige patienters gips, så man kan kalde det bare begyndelsen.

Det får mig bare til at føle mig bedre, at jeg hjælper andre mennesker, der ikke har de samme muligheder, sagde hun.

Walking on Sunshine Project er pt at rejse penge på GoFundMe til sit næste parti krykker.

Hvis du kunne lide denne historie, så tjek Getgrassrootss artikel om den 21-årige transkønnede model, der er taler ud om sin døvhed .