Brooklinens linned sengetøj er nøglen til at holde sig kølig denne sommer

Brooklinens linned sengetøj er nøglen til at holde sig kølig denne sommer

Vores team er dedikeret til at finde og fortælle dig mere om de produkter og tilbud, vi elsker. Hvis du også elsker dem og beslutter dig for at købe via nedenstående links, kan vi modtage en kommission. Priser og tilgængelighed kan ændres.

sur la bord tallerkenstativ

Der er intet som følelsen af ​​at hoppe ind i en seng med superbehagelige lagner efter en lang dag. Hvis du ikke er på toppen af ​​at skabe en drømmende soveværelsesoase til dig selv endnu, er det nu, du skal begynde at investere i et fantastisk sæt sengetøj – ja, det er et ægte voksenkøb, og vi er her for det.

Men hvis du er en, der hader at være varm om natten, kan et godt lagensæt til sommeren være svært at finde. Mens stoffer kan lide bomuldspercale , regn , lyocell og bambus er naturligt kølige at røre ved og kan være nyttige for varme sovende, linned lagner er en anden god mulighed for at holde sig kølig som en agurk hele natten lang.Lavet af 100 procent belgisk og fransk hør, er hørlagnerne både perfekt fjerlette og åndbare, og Brooklinens linnedlagner er et af vores topvalg gennem tiden.

Shoppere begyndte at vende hovedet mod Brooklyn-baseret sengetøjsmærke Brooklinen næsten umiddelbart efter at være blevet internetberømt for sin smørbløde bomuldslagner , som nu har høstet mere end 56.000 anmeldelser fra kunder, der sværger til sengetøjet.

Kredit: Brooklinen

Mens mærket er kendt for sine bomuldslagner, er linnedsættene et smart valg til de kommende varmere måneder. Derudover har Brooklinen lige lanceret fire nye limited-edition farver af linnedkollektionen til sommer inspireret af surfkultur, herunder cantaloupe og creme striber, bær, terracotta og cantaloupe.

Og da Brooklinen har en tendens til at skifte farver ud ofte, vil du gerne shoppe disse nye sommerfarver nedenfor, før de bliver udsolgt.

P.S. Brooklinens kernesæt er mærkets mest basale lagen bundt, der kommer med et fladt lagen, et fitted lagen og to pudebetræk til sengestørrelser fuld til California king.

Med det let krøllede udseende af linnedlagner vil dit soveværelse give den afslappede, men strandchic-fornemmelse af sommer. Betragt dette som tricket til at skabe den luftige ferie-hjem-følelse i dit eget rum.

Butik: Linned Queen Core Set i Cantaloupe + Cream , 224,10 USD (Original. 249 USD)

Kredit: Brooklinen

Butik: Linned Queen Core Set i Terracotta , 224,10 USD (Original. 249 USD)

Kredit: Brooklinen

Butik: Linned Queen Core Set i Berry , 224,10 USD (Original. 249 USD)

Kredit: Brooklinen

bella thorne og ross lynch kysser

Butik: Linned Queen Core Set i Cantaloupe , 224,10 USD (Original. 249 USD)

Kredit: Brooklinen

Hvis du kunne lide denne historie, kunne du godt tænke dig at læse om Brooklinens vægtede dyne .