13 rejsenødvendige ting, der gør det fuldstændig muligt at flyve med håndbagage

13 rejsenødvendige ting, der gør det fuldstændig muligt at flyve med håndbagage

Vores team er dedikeret til at finde og fortælle dig mere om produkterne og handler vi elsker. Hvis du også elsker dem og beslutter dig for at købe via nedenstående links, kan vi muligvis modtage en kommission. Priser og tilgængelighed kan ændres.

Melanie Sutrathada er en GetGrassRoots livsstilsbidragyder. Følg hende videre Instagram og Twitter for mere.

Der er et par ting i livet, der får mig til at føle, at jeg er Beyoncé (aka absolut fabelagtig, voldsom og i stand til at styre verden/flere imperier). En af dem er at finde et løg ring i mine pommes frites (en sand gave fra oven). En anden rækker uventet ned i din lomme og trækker en 20 dollarseddel frem. Og den sidste? Strutende forbi rækken af ​​trætte, sjælløse rejsende, der elendigt venter rundt om bagagekarrusellen, mens du ruller forbi med din håndbagage og går direkte til poolen.Med alt det kaos af indtjekket kuffert, der er blevet forsinket, tabt og beskadiget, er der ingen fred i sindet, som at have alle dine ting med dig. Tilføj det faktum, at du sparer penge og tid, og det er dybest set en no-brainer at springe de indtjekkede kufferter over.

Når det er sagt, er det ikke altid let at pakke helt i håndbagagen, især hvis du rejser i længere tid eller, du ved - er ligesom mig og kan lide at pakke ting 'for en sikkerheds skyld.'

Her er 13 ting, der øjeblikkeligt vil gøre det nemmere at rejse med håndbagage:

Væk håndbagagen , 5

Kredit: Væk

Nøglen til at rejse med kun håndbagage er at vælge den rigtige taske til din stil af rejser. Jeg elsker personligt en let, hård kuffert, og jeg ejer en version af denne Away-taske. 360 spinnerhjulene ruller let, kompressionssystemet sparker røv, og det passer i overliggende skraldespand hos de fleste større flyselskaber. Denne kuffert er helt klart min favorit til de fleste rejser.

orkansikkert forsendelsescontainerhus
Køb nu

Tortuga Outbreaker rygsæk 45-liter , 9

Kredit: Turtle

Hvis du ønsker at udskifte din rulletaske med en, du kan bære på ryggen, er dette nummer fra Tortuga en prisvinder af en grund. Denne rygsæk er super behagelig at have på og højdejusterbar, og den giver dig stor fleksibilitet, uanset hvor du rejser hen.

Køb nu

Metro Duffle Jumpsuits , 0

Kredit: Aber

Min nøgle til at give afkald på en indchecket taske er at få mest muligt ud af mine personlige ejendele. Denne duffel passer komfortabelt under et sæde og holder mit pas, kort, vigtig medicin, telefon , opladere, bærbar , osv. Vigtigst er det, at denne duffle har en trolley-sleeve, som gør, at den nemt kan sidde oven på en rulletaske, når du går gennem sikkerhedskontrollen.

Køb nu

Calpak pakketerninger, 5-delt sæt ,

Kredit: Calpak

Den ene ting, jeg aldrig rejser uden, er at pakke kuber, fordi de holder dine ting organiseret og giver dig også mulighed for at passe mere i din bagage. De falder ind under den hellige gral-kategori for mig, og jeg synger deres lovprisninger, som om de er blevet #sponsoreret for en million dollars. Jeg deler min tøj efter kategori og rul dem stramt ind i disse små, lette tasker, mens jeg pakker min kuffert og lægger dem derefter ned i skuffer, så snart jeg tjekker ind, hvor end jeg skal hen. De er en game-changer.

Køb nu

Container Store kompressionspose , ,99

Kredit: The Container Store

Hvis du ikke har været nødt til at sidde på din kuffert og bede en bøn eller to for at den skulle lukke: 1. Betragt dig selv som #velsignet, og 2. Du lyver 100 %. Det er her disse kompressionsposer kommer ind. Disse babyer er nemme at bruge og vil helt sikkert hjælpe dig med at pakke mere ind i din håndbagage.

Køb nu

Kadence kapsler , for 6

Kredit: Cadence

Den mest udfordrende del ved at rejse udelukkende med håndbagage kan være at overholde væskereglen; TSA kræver, at alle væsker er mindre end 3,4 ounce hver og passer ind i en enkelt 1-quart-pose, så det er et must at holde din toilettaske let. Dekantér dine yndlingsprodukter (og skær samtidig ned på plastikaffald) i disse lækagetætte, lufttætte, magnetiske beholdere og se dig aldrig tilbage.

Køb nu

Bite Fresh Mint Tandpasta Bits ,

Kredit: Bite

Det er tid til at udskifte dine plastiktuber i rejsestørrelse med tandpasta med disse vegansk -venlige tandpasta bits. Dette pakke holder dig fire måneder og er sikker på at skære ned på plastikaffaldet og samtidig frigøre lidt plads i din kuffert. Derudover tæller disse tandpastabits som et fast stof og ikke en væske. Det er en win-win.

hvordan man tilmelder sig Kindle unlimited
Køb nu

HiBAR Soothe Shampoo Bar , ,99

Kredit: Hi-Bar

Brug ikke din væskemængde med shampoo og balsam. Erstat dem med HiBARs solide rejsevenlige produkter. Denne farvesikre, plastikfri bar svarer til en 16-ounce flaske shampoo og vil vare måneder.

Køb nu

Calpak Tech Organizer ,

Kredit: Calpak

Tag smerten ud af at pakke elektronik i din håndbagage med denne tekniske arrangør. Dette nummer fra Calpak vil holde din elektronik og ladekabler fri for sammenfiltring, organiseret og beskyttet under dine rejser.

Køb nu

REI PackTowl Personal , ,95

Kredit: Calpak

Jeg lever og ånder for et godt, hurtigttørrende rejsehåndklæde, der kan pakkes sammen. Denne fra REI absorberer fire gange sin vægt i vand og kommer i clutch, uanset om du camperer, rydder op efter en lang vandretur eller bare har brug for en hurtig opfriskning i en lufthavn lounge under et langt ophold.

Køb nu

TRTL rejsepude , 42,49 USD (oprindelig 49,99 USD)

Kredit: TRTL

Jeg har et had-kærlighedsforhold, når det kommer til rejsepuder. De superkomfortable har en tendens til at være omfangsrige, mens de slankere versioner sjældent giver støtte og har ondt i nakken efter en lang flyvetur. Gå ind i fleece TRTL rejsepuden, der ændrede det hele. Denne kompakte pude har skjult indvendig støtte og er let, kompakt og kan endda maskinvaskes.

Køb nu

Lazy Coconuts Økovenlige vaskemiddelstrimler , ,95

Kredit: Amazon

Jeg har været i stand til at pakke til månedlange ture i håndbagage takket være vaskemiddelstrimler. Disse giver mig mulighed for at bruge vaskerier eller endda håndvaskestykker i en Hotel synke i klemme, hvilket betyder, at jeg kan pakke mindre, tage stykker på igen og komme hjem med en kuffert, der ikke absolut lugter.

Køb nu

Kindle Paperwhite , 9,99

Kredit: Amazon

Byt dine paperbacks ud med en Kindle, der kan rumme tusindvis af bøger . Denne e-læser alene vil spare dig for masser af plads, hvis du er en stor læser! Uanset om du nyder en afslappende dag på stranden eller er 33.000 fod i luften, vil denne e-læser komme til nytte igen og igen, især da den kan holde en enkelt opladning i op til 10 uger.

Køb nu

Hvis du kunne lide denne artikel, så tjek disse tennis-inspirerede stykker, du gerne vil have på og uden for banen !

se hvem der matchede dig på tinder

Lyt til det seneste afsnit af vores popkulturpodcast, We Should Talk: